Gefeliciteerd met uw prijs

Op een door u te kiezen datum kunt u gaan genieten van één van onze dagtochten. Zonder extra kosten kunt u via onze webshop reserveren. Zo bent u verzekerd van een plaats op de tram en/of boot.

Wilt u meer mensen meenemen dan beschikbare prijzen? Bij het reserveren van de gewonnen dagtocht krijgt u de gelegenheid voor extra personen te boeken.

U kunt op onderstaande wijze reserveren:

  1. Klik, na het lezen van onderstaande stappen, op de knop ‘Reserveer hier uw tickets’.
  2. Vul bij Aantal vouchers (Number of vouchers) het aantal gewonnen prijzen in die u wilt inwisselen en klik op de knop ‘Voucher(s) ingeven’ (‘Enter Vouchers’).
  3. Geef vervolgens achter Vouchercode de code van 16 cijfers op die is vermeld in uw e-mail. Wilt u bijvoorbeeld 3 prijzen inwisselen dan dient u 3 codes op te geven. Klik vervolgens op ‘Vouchers inwisselen’ (‘Exchange vouchers’).
  4. Hierna kunt u de gewenste dagtocht en datum kiezen. Bij het afrekenen wordt automatisch 100% korting verleend.
  5. Na het invullen van uw keuze krijgt u de gelegenheid voor extra personen te boeken. Let op, hier hoeft u niet opnieuw opgave te doen van personen al geboekt met de gewonnen prijs.
  6. Na het plaatsen van de bestelling en eventuele betaling ontvangt u via de mail uw e-tickets.

Gewonnen en aangekochte e-tickets worden niet teruggenomen of geruild tegen cadeau- of tegoedbonnen. Er vindt geen restitutie plaats van betaalde bedragen.