Eten en drinken

Wil je lekker eten en drinken tijdens je dagje uit? Dat kan op het tramstation Hoorn, in de stoomtram (vertrek 10:40 uur vanuit Hoorn en 13:20 uur vanuit Medemblik) en aan boord van het MS Friesland!

Tramstation Hoorn
Op het tramstation van Hoorn kun je genieten van een kopje koffie/thee met iets lekkers of van de koude dranken en diverse snacks. Het station is tot een uur na binnenkomst van de laatste stoomtram geopend. 

Stoomtram
Tijdens de stoomtramrit met vertrek om 10:40 uur vanuit Hoorn en 13:20 uur vanuit Medemblik rijdt buffetrijtuig 501 mee. Koop zelf een versnapering in het rijtuig of bij één van de horecamedewerkers die langs komen. Tip: kies voor de overheerlijke poffertjes!

Ook is het mogelijk een lunchpakket te reserveren. Een aanrader indien u met de stoomtram reist die om 11.40 uur uit Hoorn vertrekt. Deze historische tram heeft zelf namelijk geen horecarijtuig mee!

MS Friesland
Geniet tijdens de vaart van een kopje koffie met iets lekkers of kies één van de verse sandwiches of diverse snacks!

Webshop
Je kunt vooraf aan je bezoek alvast koffie/thee met gebak of stroopwafel en een lunchpakketje bestellen via onze webshop. Koffie/thee met iets lekkers kun je op alle horecapunten ophalen, dus kies wat jou het beste uit komt! Lunchpakketjes worden vers bereid en zijn op te halen bij het station van Medemblik. 

Lunchpakket volwassenen
Pistolet (18 cm) gezond met kaas, krentenbol muffin, appel en een flesje water.

Lunchpakket kind
Witte bol met een pakje hagelslag, krentenbol, muffin, appel en een pakje drinken.