OP stoomsafari in de herfstvakantie

De locomotief fluit en de stoker gooit kolen op het vuur! Klaar voor vertrek? Een avontuurlijke reis door een andere tijd begint… Stap in, beleef en ontdek de Spannendste Tijdreis met Stoomtram en Boot tussen Hoorn, Medemblik en Enkhuizen. Kinderen zijn deze Herfst extra welkom bij de Museumstoomtram! Je kunt zelfs GRATIS meereizen vanuit Enkhuizen!

– Dagelijks 15-23 oktober 2022 –

Reis mee
Op het sfeervolle tramstation van Hoorn ga je in een keer 100 jaar terug in de tijd. In het Bello Atelier wordt de Tram voor Bello gerestaureerd en vind je de indrukwekkende stoomlocomotieven. In de herfstvakantie wordt de dienstregeling verder uitgebreid en zijn er dagelijks twee stoomtrams onderweg.

Stoomsafari
Alle kinderen krijgen deze herfstvakantie de GRATIS Stoomsafarikoffer vol leuke opdrachten over de stoomtrams en de mensen die de stoomtrams laten rijden. Verwonder je in het lab van Professor Stoomschuif. Help de goederenarbeider of knip je eigen kaartje bij de conducteur. En vergeet natuurlijk vooral niet een kijkje te nemen bij het kolenvuur van de stoker!

GRATIS Tijdreizen
Let op onze speciale HERFSTACTIE: per volwassene (met het standaard tarief) reist 1 kind GRATIS mee bij vertrek met de boot vanuit Enkhuizen om 10.40 naar Medemblik en aansluitend met de stoomtram naar Hoorn (aankomst 14.40). Deze actie kan alleen online worden geboekt!
Heb je een Museumkaart of Vriendenloterij VIP-kaart? Dan kun je sowieso voordelig reizen met stoomtram en boot!-

Previous
Next