Maatwerk & Uw eigen tram of boot

 

Uw Tijdreis laat zich uitstekend combineren met een bezoek aan meer attracties in Hoorn, Medemblik of Enkhuizen. Ook kunt u onze stoomtramsen museumschip Friesland afhuren voor uw receptie, personeels- of familiefeest. Op deze wijze kunt u uw dagje uit tussen Hoorn, Medemblik en Enkhuizen, geheel naar eigen inzicht samenstellen. Zelfs trouwen bij de stoomtram is mogelijk!

Combinatie met andere attracties

Reist u met een groep per stoomtram en boot volgens de reguliere dienstregeling of huurt u voor uw groep een extra tram? In beide gevallen zijn er vele combinaties mogelijk voor een Tijdreis met Stoomtram en Boot gecombineerd met een bezoek aan andere attracties onderweg, voor of na de reis:

  • Zuiderzeemuseum in Enkhuizen - onze bootdienst legt hier zelfs aan!
  • Museum van de 20e eeuw in Hoorn, Het Westfries Museum & De Halve Maen in Hoorn
  • Imkerij de Bijenstal te Opperdoes
  • Bakkerijmuseum Medemblik, het Stoommachinemuseum te Medemblik & Kasteel Radboud in Medemblik
  • Stadswandeling met gids in Hoorn, Medemblik of Enkhuizen.

Ook is een combinatie met een fietstocht door de monumentale dorpen langs de route van de stoomtram van harte aanbevolen! Het huren van fietsen of bus of het reserveren van een lunch of diner in Hoorn, Medemblik of Enkhuizen behoort ook tot de mogelijkheden. Onze medewerkers informeren u graag!

Speciale wensen

Uiteraard verzorgen wij al uw wensen op het gebied van horeca onderweg. Van een kopje koffie tot en met een diner! Heeft u meer speciale wensen? Bijvoorbeeld dat uw tram getrokken wordt door de bekende stoomlocomotief Bello? Onze medewerkers informeren u graag!

Kiest u voor een eigen tram of boot, dan huurt u zowel stoomtram als boot voor een standaardperiode van drie of vier uur. U kunt daarnaast extra uren huren. Houdt u er bij het huren van stoomtram of boot rekening mee, dat de standplaats van de stoomtram Hoorn is en die van de boot Enkhuizen. Als u uw reis begint in Medemblik, tellen de lege ritten van Hoorn naar Medemblik v.v. mee voor het bepalen van de huurperiode. Voor de boot geldt hetzelfde als u vanuit Medemblik vertrekt. Onze medewerkers stellen met u de dienstregeling voor uw extra tram of boot op.

Tarieven Extra tram/boot 2019

 

Huur tram of boot, 4 uur, max. 100 pers. € 2.025,-
Toeslag boven 100 pers., p.p. € 11,75
Huur tram of boot, 3 uur, max. 50 pers. € 1.570,-
Toeslag boven 50 pers., p.p. € 11,75
Verlenging huur tram of boot per uur € 315,-
Toeslag speciale locomotief/materieel € 315,-
Lege rij/vaaruren € 202,-

Tarieven voor touroperators zijn op aanvraag

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons verkoopkantoor:
Tel.: 0229-255255
E-mail: info@stoomtram.nl