Groepsreis

Een groepsuitje naar de Museumstoomtram Hoorn-Medemblik is altijd een goed idee. Met drie arrangementen is er altijd een arrangement dat bij jullie past. Bestaat uw groep uit 12 personen of meer? Dan heeft uw recht op groepskorting. Dit maakt uw dagje uit met familie, vrienden, collega's of school nóg leuker!
 

Kiest u voor een groepsarrangement bij de museumstoomtram, dan krijgt u:

  • Unieke historische reisbeleving door het West-Friese landschap
  • Compleet verzorgd arrangement, inclusief koffie, gebak en een lunch
  • Groepskorting bij 12 personen
  • De optie het arrangement aan te passen aan jullie wensen
  • De optie het arrangement uit te breiden. Bijvoorbeeld met een museumbezoek of een stadswandeling met gids door Hoorn, Medemblik of Enkhuizen
  • Keuze uit verschillende arrangementen 

Arrangement 1: Historische Driehoek Extra
Bezoek in 4 uur Enkhuizen, Medemblik en Hoorn. Vaar over het IJsselmeer per museumschip en rijd mee in de stoomtram van Medemblik naar Hoorn. Onderweg snuif je historie, smul je van je 'Schipperslunch' en bezoek je twee musea.

Prijs vanaf €36,30 per volwassene. 

Arrangement 2: Noord-Holland 3-in-1
Ga aan boord en reis mee naar de Zuiderzee. Na een bezoek aan het Museumterrein in Hoorn, de rit in de stoomtram, de stop bij Medemblik en de uitgebreide lunch op het Museumschip is het Zuiderzeemuseum de eindbestemming van de dagtocht. Dit arrangement duurt ruim 6 uur.

Prijs vanaf €48,75 per volwassene. 

Reserveren
Familiedag, teamuitje of en dagje weg met vrienden? Reserveren is noodzakelijk en doe je via info@stoomtram.nl Liever bellen? Dat kan ook: tel. 0229-255 255

 

Download hier de Groepsbrochure 2019

 

Touroperators

VRAAG NU ONS INFORMATIEPAKKET TOUROPERATORS 2019 AAN