Belangrijke reisinformatie

De Spannendste Tijdreis met Stoomtram en Boot

In mei kunt u iedere dinsdag tot en met zondag met ons meereizen. Stoomtram en boot rijden en varen volgens dienstregeling tussen Hoorn, Medemblik en Enkhuizen. 

REISTIPS:

  • Met een online ticket kunt u uw plaats ook echt garanderen! Dit geldt ook als u met een Museumkaart of BankGiro Loterij VIP kaart. U betaalt dan alleen reserveringskosten. TIP: Begin uw Tijdreis met de boot in Enkhuizen. De reis in die richting is rustiger!
  • Om het Bello Atelier in Hoorn en de Stoomsafari goed te beleven raden we je aan een klein uur voor het vertrek van de tram op het museumterrein in Hoorn te zijn of daar na aankomst van de stoomtram ruim een half uur aan te besteden! 

Hemelvaartsdag 30 mei is de Nationale Stoomtreindag. Wij rijden die dag met twee stoomtrams en een historische motortram. Op de stations Hoorn en Wognum vinden diverse historische activiteiten plaats, zoals demonstraties goederen- en postvervoer. Kinderen kunnen zich in de tram van 10.40 uur verkleden als een reiziger van 100 jaar geleden.

Op dinsdag 28 mei is een landelijke staking van het Openbaar Vervoer afgekondigd. Houd u daar rekening mee als u ons bezoekt. Op het deel van de Historische Driehoek tussen Hoorn en Enkhuizen kan die dag niet worden gereisd. Wilt u die dag met ons mee, neemt u dan een retour met de stoomtram of een retour met de boot. 

 

Bestel nu e-tickets!