Belangrijke reisinformatie

De Spannendste Tijdreis in de zomervakantie

De locomotief fluit en de stoker gooit kolen op het vuur. De Spannendste Tijdreis met Stoomtram en Boot begint. Vanaf 14 juli tot 31 augustus bieden wij een uitgebreid zomerprogramma. Er rijden dan dagelijks minstens twee stoomtrams en er zijn vele extra activiteiten die jong en oud onderweg kunnen ondernemen.

Meer beleven deze zomervakantie!
Stoomtram en Boot hebben deze zomer een uitgebreide dienstregeling. Het Bello Atelier is geopend! Onze nieuwe route voor bezoekers langs de collectie locomotieven en de rijtuigen van de Tram voor Bello, die hier worden gerestaureerd. De speurtocht Stoomsafari is deze zomer zelfs helemaal vernieuwd. Haal de koffer vol opdrachten op station Hoorn of op de boot en help de postconducteur en goederenarbeider onderweg of neem een kijkje bij het kolenvuur van de locomotief.

De Spannendste Tijdreis met Stoomtram en Boot kan dagelijks worden gemaakt. Enkele GOUDEN REISTIPS voor in de zomerweken:

  • Combineer de tijdreis met een bezoek aan nog een leuk museum:
    • Tijdens de stop op station Medemblik: Museum De Oude Bakkerij in Medemblik;
    • Na de tijdreis in Hoorn: Het Museum van de 20e Eeuw, Het Westfries Museum of De Halve Maen;
    • Het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen.
  • Heeft u een Museumjaarkaart of BankGiro Loterij Vipkaart? Dan kunt u gratis meereizen en betaalt u in onze e-ticket shop alleen reserveringskosten. Maar, dan bent u wel verzekerd van een plaats!

 

 

 

Bestel nu e-tickets!