Belangrijke reisinformatie

Het Bello Atelier is open!

De locomotief fluit, de stoker gooit kolen op het vuur en de Spannendste Tijdreis met Stoomtram en Boot kan weer worden gemaakt. Ook dit voorjaar zijn er volop extra activiteiten te beleven onderweg. Stap in en Ga mee!

Nieuw: het Bello Atelier is geopend!
De Museumstoomtram viert in 2018 zijn vijftigste verjaardag. De vele activiteiten dit jubileumjaar zijn inmiddels gestart. Het Bello Atelier is geopend! Onze nieuwe route voor bezoekers langs de collectie locomotieven en de rijtuigen van de Tram voor Bello, die hier vanaf de komende zomer worden gerestaureerd.

Pinksteren 20 & 21 mei

Op de beide Pinksterdagen wordt een uitgebreide dienstregeling uitgevoerd. Thema is Historische ontmoetingen: in de tram, op de stations en in Medemblik, waar de musea diverse activiteiten organiseren in het kader van Florisdag.

Vrijwel dagelijks met stoomtram en boot

De Spannendste Tijdreis met Stoomtram en Boot kan in de maand mei vrijwel dagelijks worden gemaakt. Tijdens de beide Pinksterdagen 20 & 21 mei wordt een meer uitgebreide dienstregeling uitgevoerd. Enkele interessante reistips voor de komende weken:

  • Combineer de tijdreis met een bezoek aan Museum De Oude Bakkerij in Medemblik of het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen;
  • Voor groepen vanaf 12 personen bieden wij voordelige en complete luxe arrangementen zoals het bekende Noord-Holland 3 in 1 arrangement: Een compleet verzorgde reis met stoomtram en boot met toegang tot het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen inclusief horeca en lunch aan boord. Neem contact op voor meer informatie;
  • Neem deze Meimaand Fietsmaand de fiets mee aan boord van de stoomtram en ontdek onze prachtige Westfriese omgeving;
  • Heeft u een Museumjaarkaart of BankGiro Loterij Vipkaart? Dan kunt u gratis meereizen en betaalt u in onze e-ticket shop alleen reserveringskosten. Maar, dan bent u wel verzekerd van een plaats!

 

Bestel nu e-tickets!