Zomeractie: stap gratis in!

Zin in een spannende reis? Stap in en ga mee op ontdekking. Er zijn veel avonturen te beleven in de Historische Driehoek tussen Enkhuizen, Medemblik en Hoorn: de plek waar geschiedenis tot leven komt. Gegarandeerde verwondering van jong tot oud.

Kun je je voorstellen hoe het zou zijn om te leven zonder games, internet en insta? Of niet eens een tv? Het leven van de mensen in de IJzeren en Gouden Eeuw was wel ietsje anders dan dat van ons. Verveelden ze zich dan te pletter? Zeker niet! Ze waren namelijk druk met dingen bouwen, maken en uitvinden waar we nu nog steeds gebruik van maken. Het zal je verbazen hoeveel er ook nu nog te ontdekken valt over deze twee tijdperken. Dat kun je zelf meemaken! Stap aan boord en ga mee op een spannende tijdreis; eerst vaar je met de boot van Enkhuizen naar Medemblik en vervolgens reis je met de stoomtram naar Hoorn.

Lees verder…

Voorwaarden:
· Tegen inlevering van de ingekleurde kleurplaat aan boord van de boot in Enkhuizen is de dagkaart voor stoomtram en boot gratis voor één kind in de leeftijd tot en met 12 jaar, mits onder begeleiding van een volwassene die het reguliere tarief van € 22,50 betaalt.
· De actie is alleen geldig als de reis begint bij de boot in Enkhuizen om 10.40 uur met in Medemblik de aansluitende stoomtrams naar Hoorn.
· U kunt niet reserveren voor deze actie. Op tijd komen is de beste garantie om mee te kunnen.
· Geldig vanaf 1 juli tot en met 27 oktober 2019 voor boot en stoomtram zoals vermeld staat in de dienstregeling.
· Niet geldig in combinatie met andere acties en kortingen.
· Met NS kan aansluitend of vooraf tussen Hoorn en Enkhuizen worden gereisd. Dit is niet inbegrepen.