Dickens Express

Vrijdag 13 december 2019 vindt alweer de 9e editie van de Dickensdag Medemblik plaats! Oorspronkelijk gestart als een gezellige kerstmarkt, is deze dag inmiddels uitgegroeid tot een voor Westfriesland uniek sfeervol kerstevenement.

De kerstmarkt is tussen 16.00u en 21.00u geopend voor publiek. Tijdens de markt lopen er ruim 150 figuranten, muzikanten en koorleden in Dickensstijl rond. Natuurlijk komt u de bekende figuren uit de verhalen van Charles Dickens tegen, waaronder de chagrijnige Scrooge, Oliver Twist en de boefjes van Fagin. Daarnaast is het op deze donkere decemberavond in Medemblik mooi verlicht. En vergeet vooral niet een bezoek te brengen aan de sfeervolle Dickens Kunst & Kerstfair in de Bonifaciuskerk in Medemblik!

Het aanbod marktkramen is divers. Van sfeervolle kerstdecoraties tot ambachtelijke streekproducten, van kleding tot brocante, alles kunt u er vinden. Uiteraard krijgt u bij aankomst een plattegrond van de activiteiten in Medemblik en een voucher waarmee u voordelig kunt dineren in de stad.

Heenreis vanaf station Hoorn richting Medemblik: 16.30u
Terugrit vanaf station Medemblik richting Hoorn: 21.00u

Previous
Next