Naar Sinterklaas op zijn Pakjesboot

Van 17 november t/m 1 december 2019 kun je op woensdag, zaterdag en zondag Sinterklaas bezoeken! Stap op de stoomtram voor de winterse rit naar Medemblik, waar je wacht op de pakjesboot met Sinterklaas.

Programma
Stap op stoomtramstation Hoorn in de stoomtram en begin het avontuur naar een onvergetelijk Sinterklaasfeest! De stoker gooit wat extra kolen op het vuur. De stoom uit de locomotief maakt de rijtuigen lekker warm, zodat je comfortabel naar Medemblik reist. Onderweg krijg je lekkere warme chocolademelk met koek. Ook komen de Pieten aan boord om je gezelschap te houden en je in Medemblik naar de haven brengen. Daar wordt de grote pakjesboot van Sinterklaas verwacht.

Als de pakjesboot aanlegt, mag iedereen aan boord komen om Sinterklaas in zijn werkruimte te bezoeken. Natuurlijk gaan we ook een stukje meevaren en heeft de Sint voor ieder kind een cadeautje! Na het bezoek keert de stoomtram terug in Hoorn. Het programma duurt ongeveer 3,5 uur.

De Sint Express rijdt van 17 november t/m 1 december 2019. Vertrektijden vanaf tramstation Hoorn: woensdag 13.30 uur; zaterdag en zondag 10.00 uur en 14.15 uur.

Meer informatie