Luxe Lunch Express

 

Genieten van een smakelijke lunch in een teakhouten rijtuig, terwijl de stoom langs het raam trekt. Een verrassend reisavontuur in een onvergetelijke ambiance uit vervlogen tijden. Het kan in onze Luxe Lunch Express. De manier om de Spannendste Tijdreis met stoomtram en boot door de Historische Driehoek in stijl te beginnen. Terwijl u reist in de meer dan 100 jaar oude stoomtramrijtuigen van de Museumstoomtram, wordt uw tram getrokken door Bello of een van de andere historische stoomlocomotieven.

 

De data voor de Luxe Lunch Express in 2017 zijn:

Zondag 23 en 30 april
Zondag 7 en 21 mei
Zondag 4 juni
Zondag 2 juli
Zondag 27 augsustus
Zondag 3 en 17 september
Zondag 15 en 29 oktober

De belevenis begint om 10.45 uur in het stemmige stoomtramstation te Hoorn en is een extra onderdeel van de dagtocht die u met stoomtram en/of boot bij ons kunt maken.
Het tarief voor de lunch in de Luxe Lunch Express bedraagt € 23,50. Dit is exclusief de dagkaart voor stoomtram en boot.

 

Programma & Reismogelijkheden
U maakt een dagtocht door de Historische Driehoek en heeft daarvoor twee reismogelijkheden: U reist per stoomtram van Hoorn naar Medemblik en verder met de klassieke veerboot MS Friesland naar het Zuiderzeemuseum of Enkhuizen. Ook kunt u ervoor kiezen een retourrit te maken met de stoomtram van Medemblik  terug naar Hoorn. Voor deze tijdreis door de Historische Driehoek geldt het reguliere tarief van de dagkaart.

De Luxe Lunch Express is een uitbreiding van dit arrangement. Naast de lunch in deze speciale stoomtram tussen Hoorn en Medemblik wordt u tijdens en voorafgaand aan de reis begeleid en zult u meer te weten komen over de achtergronden van onze collectie.

 

Menu Luxe Lunch Express
Ontvangst met heerlijk glas huisaperitief

Aan boord van de tram
Bloemkoolsoep met truffel, geserveerd met stokbrood en boter
****
Minibolletjes gevarieerd belegd
Sandwich van boerenbrood belegd met luxe vleeswaren
Westfriese krentenmik
Muffin
****
Salade van seizoensfruit

Met deze lunch laten wij u kennismaken met onze specifieke Westfriese streekproducten

 

Voor verdere informatie en reservering neemt u contact op met: info@stoomtram.nl / 0229-255255.