Luxe Lunch Express

 

Genieten van een smakelijke lunch in een teakhouten stoomtramrijtuig, terwijl de stoom langs het raam trekt. Een verrassend reisavontuur in een onvergetelijke ambiance uit vervlogen tijden. Het kan in onze Luxe Lunch Express. De manier om de Spannendste Tijdreis met stoomtram en boot door de Historische Driehoek in stijl te beginnen. Terwijl u reist in de meer dan 100 jaar oude stoomtramrijtuigen van de Museumstoomtram, wordt uw tram getrokken door Bello of een van de andere historische stoomlocomotieven.

 

De komende data voor de Luxe Lunch Express in 2017 zijn:

Zondag 1 oktober 
Zondag 15 oktober (VOL)

Het programma Luxe Lunch Express begint om 10.45 uur in het stemmige stoomtramstation te Hoorn met een ontvangst en u kunt op eigen gelegenheid rondkijken o.a. in de tentoonstelling 'de Tijdlijn'. Ook tijdens de stoomtramrit zult u worden begeleid.

De luxe lunch wordt aansluitend geserveerd in rijtuigen die meerijden met de stoomtram die om 11.40 uur uit Hoorn vertrekt en om 13.10 uur in Medemblik aankomt. Via onze Reisplanner en Etickets kunt u deze tramrit in de dienstregeling combineren tot een dagtocht door de Historische Driehoek. Dat kan een aansluitende boottocht naar het Zuiderzeemuseum of Enkhuizen (en NS-trein terug naar Hoorn) zijn of een terugreis met de stoomtram van Medemblik naar Hoorn.

Luxe Lunch Express is een uitbreiding van de dagtocht met stoomtram en/of boot. De Luxe Lunch Express kunt u extra reserveren. Het tarief bedraagt € 23,50 per persoon, exclusief de dagkaart voor stoomtram en boot.

 

Menu Luxe Lunch Express
Ontvangst met heerlijk glas huisaperitief

Aan boord van de tram
Bloemkoolsoep met truffel, geserveerd met stokbrood en boter
****
Minibolletjes gevarieerd belegd
Sandwich van boerenbrood belegd met luxe vleeswaren
Westfriese krentenmik
Muffin
****
Salade van seizoensfruit

Met deze lunch laten wij u kennismaken met onze specifieke Westfriese streekproducten

 

Reserveren voor de Luxe Lunch Expres: info@stoomtram.nl / 0229-255255.