Enthousiaste collega's welkom bij Museumstoomtram!

Het laten rijden van de stoomtrams en het varen van de bootdienst kan alleen maar dankzij veel en enthousiast mensenwerk. Ook voor het rijseizoen 2018 zijn wij weer op zoek naar enthousiaste collega's. Voorts kunnen (technische) stageplaatsen worden aangeboden. 
 

Vacatures

De Museumstoomtram is op zoek naar betaalde medewerkers, met een tijdelijk dienstverband tijdens het rijzeisoen, voor de volgende functies: 

Vrijwilligers

Bij de Museumstoomtram zijn zo’n 300 vrijwilligers actief in allerlei functies. Mannen en vrouwen, in leeftijd variërend van 16 tot 80 jaar. De Museumstoomtram is met name op zoek naar vrijwillige medewerkers voor de volgende functies:

Op zaterdag 7 april 2018 organiseert de Museumstoomtram bij het stationsgebouw in Hoorn (van Dedemstraat 8, Transferium/NS station Hoorn) vrijblijvende kennismakingsbijeenkomsten voor  nieuwe collega’s. Hebt u belangstelling, meldt u zich dan aan per email: info@stoomtram.nl  of per telefoon 0229-255255. De bijeenkomst begint om 11.00 uur en duurt ongeveer anderhalf uur. Mocht u deze datum zijn verhinderd, dan kunnen wij een andere afspraak met u maken.